پنجمین جلسه مربیانه با موضوع بازیشناسی

- دستهبندی: اخبار دورهها و جلسهها
- تاریخ:
پنجمین جلسه از دوره مبانی مربّیگری تربیت رسانهای «مربّیانه» با حضور استاد محسن رزاقی معلم و پژوهشگر سواد بازی به صورت برخط برگزار شد.
این جلسه که در روز شنبه بیستم بهمنماه در بستر پیامرسان شاد و با حضور چندهزارنفری معلمان و فعالان عرصه تعلیم و تربیت برگزار شد به موضوع بازیشناسی پرداخت.
در ابتدای جلسه استاد رزاقی به صنعت بودن بازی اشاره کردند و گفتند: بازی صنعتی است مانند دیگر صنایع و ساز و کارهای مخصوص خودش را دارد. در آن پول رد و بدل میشود و صرفا یک مساله فرهنگی و یا سرگرمی نیست. پس از آن نکاتی را پیرامون صنعت بازی و جایگاه ایران در این صنعت بیان نمودند.
ایشان در ادامه به انواع بازی و آداب کاربری آن پرداختند و در نهایت به بازیهای کنفرانسی و رویدادی اشاره نمودند و گفتند: بعد از دوران کرونا کنفرانسهای بازی و رویدادها کاملا مجازی شدهاند و این مساله به لحاظ تربیتی میتواند خطر آفرین باشد و قابل تامل است.
استاد رزاقی همچنین به ورزشهای الکترونیک اشاره کردند و افزودند: به خاطر جذابیتهای این ورزشها گرایش زیادی به آن وجود دارد و والدین باید در این زمینه احتیاط لازم را داشته باشند.
در ادامه نیز به آثارشناسی بازیها پرداخته و گفتند: آثار بازیهای رایانهای اگرچه مجازی هستند، به همان شکل اتفاقات حقیقی در وجود ما رخ میدهد. به طور مثال کسی که بازی جنگی انجام میدهد همان آثاری در وجود او دیده میشود که در جنگ حقیقی در وجود فرد دیده میشود لذا باید به آثاری که بازی بر فعالیتهای ما دارد توجه لازم را داشته باشیم.
استاد رزاقی سخنان خود را با اشاره به جایگاه بالای بازی در هرم رسانهها و بررسی مکانیزم تعدادی از بازیها به پایان رساندند.